Sådan kommer du i gang med at energirenovere

Sådan kommer du i gang med at energirenovere

Går du med tanker om at renovere din bolig? så skal du måske tænke på energirenovering, for her kan ofte være mange penge at spare og det er slet ikke så svært at komme i gang!

Her er et par gode råd til, hvordan du bedst muligt kommer i gang med at energirenovere.

Inden arbejdet starter:
Tag kontakt til din lokale energivejleder og undersøg sammen, hvad der kan betale sig at gennemføre af energirenovering på baggrund af dit eksisterende forbrug. Du finder din lokale energivejleder her

Det er en god idé at få lavet en total-plan for ejendommen - også selvom det hele ikke laves i en omgang. På denne måde sikrer du, at det der laves nu ikke kommer i vejen for fremtidige renoveringer.

Når arbejdet går i gang:
Husk at følge løbende med i projektet og sikr, at det forløber efter projekt- og tidsplan. Skrider planen, så bed om at få ny revideret plan. Det er en god idé at tage fotos af husets og havens tilstand inden håndværkerne går i gang. Hvis der skulle opstå diskussion om en påført skade, så kan billederne hjælpe med at få afgjort sagen.

Efter udførslen af arbejdet:
Inden du godkender projektet, så tjek om du fået det hele som aftalt:

  • Er projektet udført tilfredsstillende og i henhold til aftalen?
  • Har du fået instruktion i, hvordan evt. nye anlæg og apparater virker?
  • Har du fået instruktionsbøger og garantibeviser?
  • Har du fået kvalitetsrapport og billeddokumentation?


ZEROboligs gratis energivejleder hjælper dig på vej:
Har du brug for ekstra råd i forbindelse med dit projekt, så har du mulighed for at booke et gratis energivejleder besøg af ZEROboligs energivejleder Charlie Lemtorp. Sammen med dig gennemgår Charlie din bolig og kommer med gode råd til hvordan du kommer i gang. Du booker et gratis besøg her


Skattefradraget gør det billigere:
Det nye skattefradrag for energiforbedringer gør det oven i købet billigere for dig at komme i gang. Du kan få fradrag på op til 15.000 kr. pr. person over 18 år der bor i din husstand. Du kan læse mere om fradraget her.

CM

ZEROboligs energivejleder Charlie Lemtorp Sloth

Cookiepolitik