Er du klar til en ny isvinter?


Er du klar til en ny isvinter?

Husker du sidste vinters sne og kulde?

Selvom sommeren i år har ladet vente på sig, så kan du nemt komme til at glemme sneen og kulden fra i vinters. Det kolde vejr betød desværre, at mange fik en ekstra stor varmeregning og vil du undgå det i år, er det NU du skal i gang.


Det er nemlig muligt at gøre meget som boligejer, for at reducere sin varmeregning. Ekstra isolering på loftet og i væggene er nogle af de energirenoverings tiltag der hurtigst betaler sig hjem. Nye vinduer eller nyt tag er også en måde at forbedre boligens klimaskærm på.

Men hvad nu hvis du allerede har et godt isoleret hus? Vil det så være muligt at spare på regningen? Ofte er svaret JA, da du måske skal se på din varmekilde eller ændre din forbrugsadfærd.


Er du i tvivl om hvor du skal starte med din energiforbedring eller ønsker du at høre mere om mulighederne for at spare på varmen, så kan du booke et gratis og uforpligtende besøg af ZEROboligs energivejleder Charlie Lemtorp. Charlie vil sammen med dig gennemgå din bolig og lave en rapport for, hvordan du kommer i gang med at energirenovere. Du kan booke en energivejledning på ZEROboligs hjemmeside www.zerobolig.dk eller via dit pengeinstitut.

Du kan også møde Charlie Lemtorp i ProjectZeros stand på Skærtoft Mølles Brød- og Madfestival, der finder sted den 3. og 4. september 2011, eller på boligmessen "Gør din bolig bedre" i Augustenborg hallerne den 8. og 9. oktober 2011.

CMNyt skattefradrag

Det nye skattefradrag for energiforbedringer gør det oven i købet billigere for dig at komme i gang. Du kan få fradrag på op til 15.000 kr. pr. person over 18 år der bor i din husstand. Du kan læse mere om fradraget her.Cookiepolitik