ENERGIroadshow for boligejere

ENERGIroadshow for boligejere

Tænk, hvis du kunne bo billigere, bedre og mere klimaklogt?

ZERObolig og Landdistrikterne i Sønderborg har iværksat 2 ENERGIroadshows for boligejere, så det bliver muligt selv at finde "energi-slugerne" i eget hjem.

Energirenovering i egen bolig er blevet moderne, da det er en god investering for pengepungen og klimaet. Flere og flere boligejere efterspørger derfor energivejledning hos fagfolk, inden de kaster sig ud i den store renovering. Og pengeinstitutterne er bevidste om den nye trend. Flere pengeinstitutter udbyder lån til renovering til en meget lav rente.

Alle boligejere i Sønderborg Kommune har i det seneste halve år haft muligheden for at få gratis energivejledning i egen bolig igennem ZERObolig. Og der er rift om tilbuddet!
For at give flere boligejere i kommunen muligheden for at rykke egen bolig op i energiklasse, så både varmeregning nedbringes og miljøet bliver skånet, inviterer ZERObolig og Landdistrikterne i Sønderborg nu alle interesserede til ENERGI roadshow.

ENERGIroadshowene finder sted onsdag, den 11. maj i Fryndesholm Hallen i Fynshav og onsdag, den 15. juni på Gråsten Landbrugsskole. Der er gratis adgang for alle interesserede.

Begge dage er der mulighed for at afprøve sin kunnen som ringrider på en segway fra kl. 18, inden mødet starter.

Tilmelding til møderne er nødvendig.
Se invitationen HERCookiepolitik