Fakta om ZERO+ huset


Fakta om ZERO+ huset


ZERO+ lavenergihuset er en bolig til fremtiden - og Danmarks første + hus. Huset er CO2 neutralt og viser, at der på sigt vil der være sund økonomi i at bygge huse, som producerer mere energi end de forbruger.

Hidtil er der udelukkende skabt energi- og passivhuse i Danmark. I dette hus er der ved en avanceret produktudvikling skabt et +hus, der har et neutralt og måske endda positivt energiregnskab på årsbasis. Huset er 200 m2 stort, et moderne og komfortabelt hus, som indeholder en særligt udvalgt kombination af kendte teknologier, som bringer husets energiforbrug helt i bund.

Grundstenen i planlægning af huset har været samarbejde, hvor energi, arkitektur og krav til en moderne bolig går op i en højere enhed. Projektet opfylder en typisk dansk families ønsker og behov, og huset er designet ud fra et ønske om at skabe et villahus i energi- og miljørigtighed.

Partnerne i projektet er SIB Byg, som står for projektering og udførelse og Grontmij | Carl Bro som har stået for ideudvikling, projektering og integreret energidesign. Syd Energi leverer energirådgivning og Danfoss har ansvaret for den tekniske løsning vedrørende indeklima og komfort. Byggeriet er en del af Sønderborg Kommunes ProjectZero.

Cookiepolitik