Konkurrencer

Al magt til folket!

Sådan råbte unge revolutionære i 60'erne i protest mod topstyring og de etablerede magthavere. Den artige version af de slagord tager ProjectZero til sig, når vi siger, at visionen om bæredygtighed og 100 procent CO2 neutralitet i Sønderborg år 2029 er jeres, borgernes, projekt - hvis I vil have det.

En vision af den kaliber får svært ved at blive virkelighed, hvis ikke alle er med. Ikke bare med til at tage cyklen i stedet for bilen og huske at slukke lyset eller varmen, når vi ikke bruger det. Men også til at definere projektet og hvad det er, vi kan gøre. Være med til at tænke i sjove, kreative måder at leve på uden at bruge så meget energi fra fossile brændstoffer. ProjectZero har nu taget det første spadestik, og så kan alle borgere være med til at bygge visionen op og finde på måder, vi kan løse problemerne på. Eller protestere mod de løsninger, I bliver præsenteret for.

Vores blog-univers skulle gerne være en af de måder, borgerne kan deltage i projektet på, hvis de har lyst til at få indflydelse på ProjectZero og deres egen fremtid. Her kan du læse og kommentere vores og andres blogindlæg. Ordet er frit!

Cookiepolitik