Fix din varmekilde

TILMELD DIG FIX DIN VARMEKILDE ARRANGEMENTERNE 2017

Fra 2016 er det ikke længere muligt at installere oliefyr, hvis du bor i et område, hvor der er adgang til fjernvarme. Men bor du ikke i et fjernvarmeområde, er der flere grønne alternativer til opvarmning af din bolig, f.eks. varmepumper, jordvarme og træpillefyr. Men hvilken opvarmningsform passer bedst til din bolig? Og hvad med tilskud, er det mon muligt?

Disse spørgsmål besvarer kampagnen Fix din varmekilde, som landdistrikterne i Sønderborg Kommune har søsat, i forbindelse med udfasningen af Sønderborg-områdets oliefyr. I kampagnen sættes der fokus på at give boligejere med olie- eller naturgasfyr, vejledning til at vælge den helt rigtige og grønne varmekilde,så de samtidig kan opnå en besparelse på varmeregningen, og få et bedre energimærke på deres hus.

Nye arrangementer i efteråret

Til efteråret inviterer Sønderborg Kommune og ProjectZero, alle interesserede til en informationsrig aften med fokus på energirigtige varmekilder. På informationsmødet vil du blivd informeret omkring hvordan du som ejer af et olie- eller gasfyr skal forholde dig, når fyret skal skrottes. I pausen kan du møde din lokale håndværker, elektriker, tømrer, VVS-mand, kommunal varmeplanlægger, energirådgiver og bankrådgiver, som vil besvare dine spørgsmål omkring udskiftingen af dine varmekilde, og hvilke betydning det har for din bolig.

Læs Fix din varmekilde folderen

Til kampagnen er der udarbejdet en folder, der nemt skal guide boligejeren videre i beslutningen om udskiftning.

  • Om der er tilskud at få?
  • Om udskiftningen kan trækkes fra i Bolig Job Ordningen?
  • Om reduktion af elpris ved installering af varmepumpe!

Guiden kan læses her

Tilskud til udskiftning

Det er muligt at søge tilskud hos energiselskaberne i Danmark, som har til opgave at købe dine energibesparelser. Tilskuddet skal søges inden udskiftningen af din varmekilde sættes igang. Læs mere her

HåndværkerfradragNu kan du også trække arbejdslønnen fra, når dit fyr skal udskiftes.
På Bolius.dk kan du læse mere om hvor meget du og din familie kan få i fradrag, når energirenoveringen sættes igang.

Læs om Håndværkerfradraget her

 

Cookiepolitik