Hulmursisolering giver glade lejere

Den flotte ejendom på Helgolandsgade er nu blevet hulmursisoleret til glæde for både udlejer og lejere. Udlejer Bernt Knudsen, som også er formand for Sønderborg Udlejerforening, ejer flere ejendomme i byen, så han ved lidt om, hvordan man holder på de gode lejere:

"Tilfredse lejere er lig med lejere, der bliver boende i længere tid. Derfor går jeg meget op i løbende at istandsætte mine ejendomme, og jeg griber ind med de løsninger som der er brug for. Som foreksempel i dette tilfælde, hvor jeg valgte at hulmursisolere"

Ejendommen er bygget omkring år 1916, og dengang blev der ikke tænkt meget på "energi". Derfor var ydermurerne altid meget kolde, og det blev især et problem om vinteren, hvor der kunne dannes skimmel på de kolde overflader. Bernt Knudsen indledte derfor en dialog med lejerne, og han gjorde dem opmærksomme på, at hulmursisolering kunne være løsningen.

"Jeg valgte, at investeringen i hulmursisolering ikke skulle gå ud over mine lejere. Jeg ser det som en langtidssikring af min ejendom. For mig er det vigtigt, at den også er attraktiv om 10 år"

Udlejeren har foretaget følgende energiforbedringer:

  • Renovering og istandsættelse af alle 4 lejemål
  • Nye vinduer
  • Hulmursisolering


Billedet her er taget en lille måned efter hulmursisoleringen, som ikke mere efterlader sig synlige spor. Ejendommen opvarmes af fjernvarme, og bliver nu meget lettere at varme op til en behagelig temperatur.

Glade lejere

Lejerne i ejendommen er glade for hulmursisoleringen: "Arbejdet blev gennemført i midten af januar, da det var koldt udenfor og det kunne mærkes på indeklimaet i lejligheden. Væggene er ikke længere kolde og vi oplever slet ikke problemer med kondens på de store overflader" fortæller parret der bor på 1. sal.

Stort energispare-potentiale i udlejningsejendomme

De fleste udlejningsejendomme i Sønderborg-området er gamle, og da der hidtil ikke er lavet mange større energirenoveringer, er der et stort potentiale for at spare på energien - især til opvarmning. I Sønderborg Kommune er hver femte bolig er en udlejningsbolig, så der er nok at tage fat på.

19. december 2014

FAKTA OM EJENDOMMEN

  • Ejendommen er opført omkring år 1916
  • Der er 4 lejligheder
  • Målet er, at fastholde og tiltrække de gode lejere

EjendommenEjendommen er beliggende på Helgolandsgade, men ligger tilbagetrukket fra vejen.

AltanerAltaner er en af de ting lejere prioriterer højst. Så med sin gode belliggenhed, faciliteter og dejligt indeklima kan Bernt holde på sine gode lejere i lang tid, og det bliver nemmere for ham, at tiltrække nye gode lejere.

Cookiepolitik