Forbedret komfort med hulmursisolering

Selvom Lissi havde sat sit hus til salg, ville hun ikke ignorere potentielle muligheder for energibesparelser - "det kommer jo også nye ejere til gode" siger Lissi Isaksen og fortsætter "Jeg ville gerne vide, hvad jeg kunne gøre for at forbedre huset energimæssigt og dermed få det løftet til en bedre energiklasse end angivet i salgsmaterialet". Det var grundlaget for at få huset gennemgået af en energivejleder.

Der var ingen tvivl! Huset, som er fra 1957, kunne med fordel hulmursisoleres. Få dage efter dumpede et tilbud ind ad brevsprækken og betænkningstiden var kort, Lissi vurderede at arbejdet ikke kunne vente. Efter bare en dags arbejde og med næsten usynlige huller i murværkets fuger, kunne forandringen mærkes i stuen. Det er nu ikke længere nødvendigt at svøbe et tæppe om benene og temperaturen i stuen er skruet ned med en grad.

"Komforten i huset er blevet meget bedre og jeg har regnet ud at tilbagebetalingstiden for isoleringsarbejdet er langt mindre end jeg først antog", fortæller Lissi Isaksen og fortsætter "Gratis energirådgivning burde være landsdækkende - det er et fantastisk tilbud!"

Familien har foretaget følgende energiforbedringer:

  • Hulmursisolering

Hulmursisolering
Mange ejendomme er dårligt isolerede, utætte og har stort varmetab. Dette medfører både stort energiforbrug, dårlig komfort og indeklimaproblemer - herunder risiko for skimmelvækst, når varm og fugtig inde luft kondenserer på kolde overflader.

Investering i isolering er tjent hjem på bare 2-3 år, og efterisolering er den hurtigste vej til et behageligt indeklima - og giver oven i købet en økonomisk gevinst. Ved at nedsætte energiforbruget med hulmursisolering er du samtidig med til at skåne miljøet.

Resultat
Lissi sparer miljøet for et udslip på 0,7 ton CO2 årligt. Det betyder bl.a. at hun har fået et bedre energimærke, som gør boligen billigere at bo i og mere værd i en salgssituation. Herudover oplever hun en forbedret komfort i boligen

19. december 2014

Fakta om huset

Sønderborg
Parcelhus fra 1957
Boligareal 95 m2

ParcelhusLissi foran parcelhuset, som nu er har fået en behagelig komfort med hulmursisolering

ZEROmapSe andre energisparehistorier på ZEROmap

Tryk her

Cookiepolitik