Vi Cykler Til Arbejde

Der har været ekstra trængsel på cykelstierne i Sønderborg kommune i maj måned. 1.198 personer har deltaget i årets Vi Cykler Til Arbejde kampagne.

Rekordmange valgte at cykle med i maj måned tilsammen har de 1.198 deltagere tilbagelagt 185.811 km og dermed sparet 30.287 kg. CO2 det er stadig muligt at taste cyklede km. deadline er den 10. juni.

For at fejre alle deltagerne invitere ProjectZero og Sønderborg kommune til cykelfest mandag den 17. juni kl. 17.00 - 20.00, hvor der er foredrag med Eskild Ebbesen og uddeles præmier.

Men selvom kampagnen er afsluttet, er der stadig mange grunde til at forsætte med at cykle hele sommeren.

Gode grunde til at du skal fortsætte med at cykle

Når du cykler til arbejde, er der mange fordel at hente, og nu hvor sommeren for alvor er slået igennem, giver det rig mulighed for lade bilen stå lidt endnu.

Når du vælger cyklen fremfor bilen, vil du få en sundere hverdag, og samtidig er turen til og fra arbejde en oplagt mulighed til at få noget motion, så du kommer frisk frem på arbejde.

Derudover er der penge at spare, så der er lidt ekstra lommepenge til sommerferien. Du sparer nemlig penge på brændstoffet til bilen, og selvom der måske skal lidt ekstra rugbrød til at holde bentøjet i gang, er der stadig en besparelse af hente.

Dertil kommer besparelsen til fitnesscenteret, som kan sættes på pause i sommermånederne, når du vælger cyklen.

Tag din familie med

Den daglige cykeltur til arbejde er også en god anledning til få dine børn, og din bedre halvdel, med op på cyklen. Så kan I sammen cykle til jeres daglige gøremål og få en hyggelig start på dagen.

Det kan være en god anledning til at gøre dine børn mere tryg i trafikken og lære dem, hvordan man skal agere i trafikken.

4. juni 2019

På Cykel I Sønderborg

Vil du gerne følge med i Sønderborg-områdets cykelindsatser, så giv facebooksiden På Cykel i Sønderborget like.

#påcykeliSønderborg

#ocykelisynneborre

Cookiepolitik