Tilmeld dig til YouthSummit2019 nu!

Er du mellem 15-25 år og har du lyst til at deltage i et fedt og lærerigt arrangement i sommerferien i Sønderborg? Så begynd at glæde dig!

Af Kasper Wilkens

Når klimasamvittigheden (eller bankkontoen) fortæller dig, at du ikke skal ud at rejse langt væk i din sidste del af sommerferien, hvorfor så ikke tilmelde sig et fedt arrangement for unge, som foregår her i Sønderborg?

Konceptet er simpelt: Pop-up højskole for unge fra Sønderborg og andre nordiske byer, hvor entreprenørskab, innovation og det at gøre en positiv forskel i verden er sat i fokus med Verdensmålene som rammesætning!

Sagt på en anden måde: 3 lærerige dage, hvor du sammen med op til 100 andre unge fra Sønderborg og andre nordiske byer skal have det sjovt og hyggeligt og være med til at inspirere hinanden til at skabe positiv forandring i verden!

Vi står overfor nogle store udfordringer – klimaforandringer, øget ulighed, en stresset ungdomsgeneration – og lad os bare være ærlige: De gamle ser sgu ikke ud til at kunne klare den selv.

Vi har brug for ungdommelig livskraft og innovative ideer til alt lige fra, hvordan unge får det bedre i hverdagen til, hvordan vi skaber bæredygtige virksomheder.

Derfor har vi brug for dig – og sikkert også dine venner og veninder! – og vil derfor gerne invitere jer alle til Youth Summit 2019! Alt er gratis – mad, drikke, deltagelse, og det eneste, det kræver af dig, er, at du møder op med højt humør d. 5. – 8. august.

Programmet kan du læse mere om her: http://youthsummit2019.dk/program/

Og når du har fundet ud af, at det faktisk lyder meget fedt, så meld dig til her (gerne inden d. 11. juni): http://youthsummit2019.dk/sign-up/

- Og ring så til dine venner/veninder og sig, at de også skal komme med! Det gør det hele lidt federe!

Vi glæder os til at være sammen med jer og de andre unge deltagere!

4. juni 2019

Cookiepolitik