Mød ProjectZero og Energibyerne på Folkemødet

Igen i år optræder ProjectZero og Energibyerne.dk på Folkemødet. Mød os på Nordlandspladsen B8 i Allinge til klimasamtaler og 10 spændende debatter, som sætter fokus på både knaster og muligheder i energisystemet og verdensmålene.

Af Peter Rathje

Energibyerne byder på 10 spændende debatter fra torsdag til lørdag:

ProjectZero inviterer til klimasamtaler

Udenfor teltet udfordrer bl.a. ProjectZero´s medarbejdere Folkemødet deltagere i klimasamtaler. Klimasamtale-spillet er et nyudviklet værktøj som skal fremme dialogen om den nødvendige omstilling og den lokale omstillings udfordringer og dilemmaer. Klimasamtale-værktøjet er udviklet i Sønderborg, hvor det blev introduceret på bæredygtighedsfestivalen ultimo april 2019. For første gang bringes klimasamtaleværktøjet nu ud over kommunekanten.

Vi håber, at rigtig mange Sønderborgere og andre klimatossede har lyst til at kigge forbi. På gensyn i Energibyernes telt på Nordlandspladsen B8 i Allinge torsdag – lørdag den 13. - 15. juni 2019.

4. juni 2019

Energibyerne.dk

Syv ambitiøse danske energibyer, som går forrest for netto nul udledning:

Frederikshavn, Skive, Ringkøbing-Skjern, Middelfart, Horsens, Sønderborg og Høje-Taastrup.

Byerne arbejder sammen med PlanEnergi og Tankegang.

Energibyerne er et lokalt energiby-samarbejde i det fælles-europæiske SmartEnCity Network, som har etableret lignende bynetværk i Estland, Italien, Bulgarien og Spanien. SmartEnCity Network er støttet af EU´s Horizon2020 program.

Læs mere om Energibyerne.dk på www.energibyerne.dk.

Folkemødet 2019

Download Folkemødets App på din SmartPhone og skab overblik over de mere end 4.000 forskellige events og debatter på årets folkemøde.

Du finder App´en i Appstore ”Folkemødet 2019”.

Cookiepolitik