Augustenborg Slot er indstillet til pris

Indstillingsperioden til RENOVER prisen er slut. I alt er 157 projekter indstillet, og blandt disse er Augustenborg Slot at finde. 

Af ProjectZero

Siden januar har alle kunnet indstille deres bud på Danmarks bedste renovering til RENOVER prisen 2019. Nu er der lukket for indstillinger, og derfor står det klart, at det er blandt de 157 indstillede projekter, at årets vinder skal findes.

De indstillede projekter tæller renoveringer fra hele Danmark – lige fra Aalborg i nordvest til Gudhjem i øst.

”Det er virkeligt glædeligt at se, at der kan indstilles så mange renoveringer til RENOVER prisen. Og det er også rigtig godt, at der er eksempler på renoveringer fra hele Danmark. Gode renoveringer er nemlig ikke forbeholdt ét bestemt område – der sker virkelig meget i hele landet,” siger Lars Axelsen, der er administrerende direktør i GI, som er den ene af parterne bag RENOVER prisen.

Et felt af nytænkende – og forskellige – renoveringer

Der er mange forskellige typer af renoveringer indstillet til årets pris. Både renoveringer af store erhvervsbygninger som en maltfabrik i Haderslev, kulturelle bygninger som Hotel D’Angleterre i København K, institutioner som VUC i Roskilde og private boliger som en gammel politigård i Hellerup, der er omdannet til seks town houses.

”Vi er meget glade for, at der igen i år er indstillet mange forskellige typer renoveringer til årets pris. Projekterne repræsenterer et meget bredt og varieret felt af nytænkende og kreative projekter, der emmer af visioner, som, vi håber, kan inspirere til endnu mere nytænkning i branchen,” siger Nina Kovsted Helk, filantropidirektør i Realdania.

Nu er det op til RENOVER prisens nomineringsudvalg at vurdere alle 157 projekter og beslutte, hvilke 4-6 projekter der skal nomineres til RENOVER prisen 2019. De nominerede projekter offentliggøres medio juni. Vinderen kåres ved en prisfest i september 2019.

Augustenborg Slot er indstillet 

Blandt de 157 nominerede er også Augustenborg Slot at finde, som har været igennem en større renovering. Beskrivelsen af Augustenborg Slot som indstillet projekt kan findes her.

Derudover er der mere information samt billeder fra Augstenborg Slot. Disse kan findes ved at trykke her

3. april 2019

Liste over indstillet projekter

Ved at trykke på linket, kan du se, hvilke projekter, der er indstillet: 

Indstillet projekter 2019

Cookiepolitik