Kom godt fra start i dit første hus - sådan får du en sund og energirigtig bolig

Sønderborg Kommune, Energistyrelsen og ProjectZero inviterer alle nyudklækkede eller kommende boligejere til en inspirationsaften, hvor du kan blive klogere på din boligs energimærke, tilstandsrapport, og hvordan du håndterer hele købsprocessen.

Af ProjectZero

Drømmer du om at skifte den lille lejlighed ud med hus og have, eller har du næsten lige skrevet under på købskontrakten på dit nye hus? Men mangler du gode råd og vejledning til, hvordan du skal håndtere købsprocessen? Eller hvordan du bedst kommer fra start med husets energimærke og tilstandsrapport, så du får det optimale indeklima for dig og din familie?

Så har du mulighed for at deltage ved en inspirationsaften, hvor fagpersoner vil informere og rådgive dig, så du kommer godt fra start med dit første hus.  

 

Arrangementet afholdes på Alsion tirsdag d. 20. november

fra kl. kl. 19:00 – 21:00.

Tilmelding skal ske senest d. 16. november på:

www.projectzero.dk/komgodtfrastart

Program

  • Velkomst
  • Få tips og råd før du skriver under v. tidligere ejendomsmægler
  • Hvad er det nu energimærket betyder? v. Energistyrelsen
  • 5 gode råd fra kommunen v. Byg & Bolig, Sønderborg Kommune
  • Samtalecafé, hvor du nyder en Sønderjysk tapas og får en snak med fagpersoner på området.

Hvorfor skal du se nærmere på din boligs energimærke?

Der er gode grunde til at se nærmere på din kommende eller nye boligs energimærke. Energimærket giver nemlig en indikation på boligens forbrugsomkostninger, og derfor kan der være en besparelse at hente, hvis du energirenoverer boligen. En analyse fra Energistyrelsen viser nemlig, at du kan spare op til 25.000 kr. ved at energirenovere en bolig med det dårligste energimærke G. Udover en økonomisk besparelse og et bedre energimærke, så kan din bolig få et bedre og sundere indeklima.

På inspirationsmødet vil du blive guidet igennem energimærket, og hvad du skal være opmærksom på ved boligkøbet, eller når du skal i gang med at renovere din nye bolig.

20. november 2018 kl. 19:00 - 21:00

Pris: Gratis

Cookiepolitik