Af ProjectZero

'> Kendt TV-mand sætter fokus på ProjectZero-visionen

Kendt TV-mand sætter fokus på ProjectZero-visionen

Claus Elgaard, journalist og kendt som bl.a. TV-vært, er ny temaredaktør på SLTV's ”Sønderborgs store omstilling”, som skal sætte spot på Sønderborgs ProjectZero.

Af ProjectZero

Artiklen er oprindeligt en pressemeddelse fra SLTV.

Gennem 2018 skal den kendte TV-vært Claus Elgaard forestå produktionen af temaserien Den Store Omstilling, der skal belyse resultaterne af 10 års virke for Sønderborgs ProjectZero


Bestyrelsen for Sønderborg Lokal TV (SLTV) har fundet personen, som skal stå i spidsen for det ambitiøse projekt Den Store Omstilling, hvor der gennem 2018 skal produceres og transmitteres en temaserie med et antal afsnit, der skal belyse resultater og status for de første 10 års virke for ProjectZero, der er Sønderborgs absolutte erhvervspolitiske fyrtårn.

Det bliver den kendte TV-vært Claus Elgaard, der allerede er tiltrådt som temaredaktør og fredag introduceret såvel internt hos SLTV som for offentligheden.
Uddrag af Claus Elgaards erhvervsmæssige virke:

  • Vært på TV2-sporten gennem 12 år – herunder vært ved OL, EM/VM fodbold, EM/VM håndbold, Tour de France, nyheder
  • Vært på DR Nyheder (Update)
  • Vært ved TV2-Østjylland
  • Vært / redaktør / journalist ved TV-Syd
  • Informationschef Vejle Boldklub
  • Kommunikationsdirektør ACT.Global
  • Forfatter – ”Den Hårde Vej”, ”Med Livet Som Indsats” – ny bog udgives foråret 2018
  • Foredragsholder og medietræner

Det har gennem processen været vigtigt for bestyrelsen at finde en driftssikker, motiverende og professionel formidler med pondus, der kan gennemskue og belyse potentialet i temaserien og iscenesætte den gode fortælling, så den kommer ud over rampen. Det er vores opfattelse, at vi har fundet disse kvaliteter hos Claus Elgaard”, siger formanden for SLTV`s bestyrelse, Knud A. Sveistrup.

Claus Elgaard tilføjer: ”Jeg glæder mig til samarbejdet - og har allerede mødt nogle både engagerede og sympatiske mennesker omkring SLTV. Det er en både udfordrende, spændende og sjov opgave - og jeg har faktisk stor erfaring i at arbejde med frivillige kolleger. Vores aftale bygger på gensidig tillid - SLTV har givet mig gode rammer for virket som temaredaktør, som jeg ser frem til at udfylde med begejstring og engagement”.

Gennemførelsen af det ekstraordinære projekt finansieres med økonomisk støtte fra Fabrikant Mads Clausens Fond og Sønderborg Kommune.
SLTV`s sendeområde er Sønderjylland og Sydslesvig. Der transmitteres ugentligt 2 timers nye udsendelser hver tirsdag og fredag med efterfølgende genudsendelser. Foreningen Sønderborg Lokal TV beskæftiger aktuelt 3 ansatte og 15 frivillige. Den overordnede ledelse varetages af en bestyrelse, der består af 5 personer – 2 valgt blandt de frivillige og 3 eksterne medlemmer fra det lokale erhvervsliv.

Yderligere information kan indhentes hos Knud A. Sveistrup på mobilnummer 21 25 42 22 og Claus Elgaard på mobilnummer 20 16 23 58.

7. februar 2018

Sønderborg Lokal TV

Cookiepolitik