Forskningens Døgn

Forskningens Døgn i Sønderborg danner atter rammen om 5 døgn, hvor forskere fremlægger deres nyeste forskning og går i dialog med unge og borgere i øvrigt om fremtidens samfund. Det er gratis, det er for alle, det er en unik mulighed
for at blive udfordret og fagligt på linje med den nyeste forskning.

I Sønderborg Kommune er der god tradition for at have visioner for fremtiden – med nysgerrighed og videbegær.

Lokal forskning og globalt udsyn forenes i en buket af gratis videnstilbud; debatmøder, foredrag og aktiviteter. Ungdomsuddannelser, universitet, biblioteker og sygehus samarbejder om at lægge den nyeste viden om bæredygtige dimensioner og menneskelige vilkår i vores samfund frem til debat og eftertanke. Med Sønderborg Kommune som dansk medlem af UNESCO-netværket for Learning Cities, hvor bæredygtighed, medborgerskab og livslang læring – for alle – er afgørende forudsætninger for fremtidig udvikling og vækst, er det med glæde, at Forskningens Døgn 2018 over 5 dage byder velkommen til over 25 arrangementer, der alle er offentligt tilgængelige og gratis at deltage i.

Arrangementerne er samlet i en folder, som kan læses her

Arrangementerne foregår både i Sønderborg, Nordborg, Hørup og Gråsten - på biblioteker, sygehuset, ungdomsuddannelser og ikke mindst på det lokale universitet, SDU.

Cookiepolitik