Klimaændringer - udfordringer og muligheder for byggeriet

Vores klima er i forandring. Kraftigere storme, øget og mere intens nedbør, højere temperaturer og længere tørkeperioder. Klimaet har stor betydning for os alle og på den måde, vi skal indrette vores byer og boliger på i fremtiden. 

Tager vi ikke hånd om det i tide risikerer vi at stå med en kæmperegning og store miljømæssige konsekvenser. Men klimaforandringerne byder ikke kun på udfordringer. De fører også nye muligheder med sig. 

På konferencen belyser vi, hvordan udfordringer kan gøres til muligheder, og vi præsenterer konkrete og aktuelle løsninger fra ind- og udland, hvor man med succes har håndteret klimaforandringerne.

Vi får også den nyeste viden om klimaændringer serveret af Jesper Theilgaard, som følger klimaområdet tæt og er en efterspurgt formidler. Han vil også fortælle om drøftelserne fra forhandlingerne på COP23, som finder sted i Bonn 6. - 17. november 2017. 

I løbet af dagen vil der være masser af indspark, inspiration og tid til netværk. 

Konferencen afsluttes med et festligt og skævt indspark af komiker Mads Brynnum. 

Rabat inden 5. november 2017
Tilmelder du dig senest 5. november er rabatprisen kr. 1.990 ekskl. moms 

Normalpris
Kr. 2.500 ekskl. moms.

Tilmelder I jer mindst 4 fra samme virksomhed samtidig, får I 25 % rabat på normalprisen. Rabatter kan ikke kombineres. 

Julegave
I anledning af at konferencen afholdes i december kan du glæde dig til en overraskelse i form af en klimavenlig julegave. 

Moderator
Konferencen ledes af journalist Julie Søgaard. Julie har stor erfaring som moderator og har været anvendt på et utal af konferencer og arrangementer med klima og det grønne område som omdrejningspunkt. Julie har også været vært og tilrettelægger på P1-programmet Klima og Miljø. 

Indlægsholdere
Se program

5. december 2017 kl. 9.00 - 16.30

Cookiepolitik