Klar til at vejlede om energirigtige løsninger

Nu kan et nyt kuld håndværkere igen komme på energivejlederkursus i Sønderborg. Teknologisk Institut afholder i samarbejde med ZERObyg energivejlederkursus.

Kurset gennemføres over tre sammenhængende dage. Heraf to dage med teori, case, øvelser og diskussion og på sidste-dagen gennemføres praktiske øvelser.

Energivejlederkurset finder sted på EUC Syd i Sønderborg den 22. - 24. oktober 2013.

Klik her for tilmelding til kurset

I Sønderborg-området er der 18.600 private boliger med en gennemsnitsalder på 65 år. I ældre huse er der et stort potentiale for energirenovering, fordi der typisk er gamle vinduer, ringe isolering og en gammel ikke-effektiv varmekilde. Og det er her håndværkerne kommer ind i billedet - de kan nemlig hjælpe boligejerne med at bo billigere, bedre og mere klimaklogt.

Bjarne Nørgaard fra BN - Isolering i Blans ved Sønderborg har tidligere været på Teknologisk Instituts energivejlederkursus, og han anbefaler andre håndværkere at gøre det samme:

"Kurset giver en rigtig god baggrundsviden om, hvilke tiltag i en bolig der med fordel kan gennemføres for at spare på energien. En god vejledning giver tilfredse kunder, som får følelsen af at "gøre det rigtige" - og tilfredse kunder kan vi jo ikke klage over."

Mange energivejledere i Sønderborg-området

Flere gange tidligere har Teknologisk Institut (TI) valgt at afholde energivejlederkurser i Sønderborg. Hans Lehmann, vicedirektør på EUC Syd er glad for, at TI igen har valgt at afholde kurserne i Sønderborg: "Vi er især glade for at kurser med fokus på energi kommer til området, da det støtter op om ZERObyg-projektet, som har til formål at opkvalificere regionens håndværkere med energi som omdrejningspunkt".

I alt har mere end halvdelen af Sønderborg-områdets håndværksfirmaer haft en håndværker på kursus. Du kan se dem, som allerede er energivejledere på ZEROmap.dk.

25. september 2013

25. september 2013

Er du håndværker?

Og overvejer du, at tage en energivejlederuddannelse?

For yderligere oplysninger kontakt Eva Sjöström på esj@eucsyd.dk eller +45 74 12 42 89.

Læs mere og tilmeld dig på Teknologisk Instituts hjemmeside her

FIND ENERGIVEJLEDERE NÆR DIG

Se de håndværkere som allerede er energivejledere i Sønderborg-området på ZEROmap.dkFor yderligere oplysninger


Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk
+45 74 12 41 91

Cookiepolitik