Gråsten Fjernvarme er i gavehumør


Gråsten Fjernvarme er i gavehumør

Det lyder for godt til at være sandt, men Gråsten Fjernvarme udleverer GRATIS isoleringsmateriale til alle fjernvarmekunder i Gråsten-området, og sætter derved fokus på energibesparelser i samarbejde med BYGMA.

Direktør for Gråsten Fjernvarme Peter Mikael Stærdahl er ikke i tvivl om at udlevering af isoleringsmateriale er en win/win situation for både kunderne og fjernvarmeselskabet.

-Vi som fjernvarmeselskab skal ikke tjene penge på salg af varme, for os handler om at sende så lidt varme ud i fjernvarmerørene som muligt, så vores driftsomkostninger bliver lavere. Og ved at isolere varmerørene i boligen, kan boligejerne undgå at skulle betale for unødig varme, siger direktør Peter Mikael Stærdahl.

I nybyggede huse er rørene sædvanligvis isoleret i overensstemmelse med kravene i bygningsreglementet, men anderledes er det i ældre huse, hvor isoleringen ofte er gammel og beskadiget eller helt mangler. Varmetabet fra ældre varmeinstallationer kan reduceres væsentligt ved isolering af rør, varmtvands-beholdere og kedler.

-Det er meningen at gøre det nemt for den enkelte boligejer med denne gratis julegave, vi skal hjælpe vores kunder i nærområdet, fortsætter Peter Mikael Stærdahl.

Der er dog visse krav forbundet med julegaven. Boligejeren skal isolere rørene inden 5 uger og give tilladelse til at Gråsten Fjernvarme indberetter den energibesparelse som den enkelte ejer opnår.

Tilbuddet gælder kun Gråsten Fjernvarmes brugere.

LJ

Cookiepolitik